Bavaria zeiljacht huren 

 

Yachtcharter Lemmer verhuurt bavaria zeiljachten van 9 tot 15 meter vanuit LEMMER en diverse plaatsen rondom het ijsselmeer Al onze bavaria  zeiljachten zijn geschikt en uitgerust voor IJsselmeer Waddenzee en de Friese meren , Noordzee op aanvraag. Ook verhuren wij particuliere bavaria zeiljachten en jachten van charterbedrijven in Nederland en in het buitenland. Wij verhuren vlg ANWB huurcontract en huurvoorwaarden van YCL.

Bavaria's niet alleen snel en sportief, het zijn zonder uitzondering ook comfortabele familieschepen. In het voor- en naseizoen, wanneer het leven  aan boord zich weer wat meer in de kajuit afspeelt, bieden ze de bemanning de luxe en voorzieningen waaraan u bij minder weer behoefte heeft. Een lekkere  douche bijvoorbeeld, of de warmte van een goed geïsoleerde en verwarmde  kajuit, en een ruime kombuis. Want ook onderdeks kunt u genieten van het  vakmanschap en de liefde voor detail die uit iedere Bavaria spreekt.
Vanaf Lemmer bestaat de mogelijkheid tochten te ondernemen op het IJsselmeer bijvoorbeeld naar de schilderachtige vissers dorpjes van de vroegere Zuiderzee, ook de Randmeeren of Friese meren behoren tot de mogelijkheden.

 

 

 

Bavaria yachtcharter

Hieronder vindt u ons actuele aanbod van Bavaria jachten:

BAVARIA ZEILJACHT HUREN     (svp aanklikken)

(Totaal overzicht bavaria yachten ycl)