ZEILVAKANTIE GRIEKENLAND

Zeilboot huren en Meezeilvakanties in Griekenland 

(ook verhuur zonder schipper mogelijk op enkele zeilboten)

 

Een Meezeilvakantie  of een zeilboot huren in Griekenland  is een vakantievorm, die sterk in opkomst is.  Als single, stel of gezin huur je een hut of een hele boot met schipper in Griekenland bv. op de ionische zee. De schipper kent het gebied rond lefkas en corfu , dus brengt je naar de mooiste plaatsen. Je kunt aan boord zelf sturen of gewoon lekker luieren. Als je "single" boekt, dan zijn er ook andere singles aan boord, zodat je nieuwe mensen leert kennen. Boek je als groep of gezin, dan heb je de boot voor jezelf en de schipper is je gastheer. De prijzen zijn gevarieerd. Als single heb je al een hut voor jezelf vanaf ca. € 450,- voor een hele week. Wel moet je dan zelf de vlucht boeken en betaal je mee aan de boordkas. Als gezin heb je al een boot voor minder dan € 2.000,- per week. Inclusief de diensten van de schipper en de volledige uitrusting van het zeiljacht.
Bij aankomst heeft de schipper de boot al vaarklaar gemaakt. Het bedlinnen is schoon en fris, de boot opgeruimd, dus je kunt je direct installeren. Ook heeft de schipper meestal gezorgd voor de eerste levensbehoeften, zodat je niet gelijk naar de supermarkt hoeft. Na een rondleiding over het schip en instructie van alle techniek aan boord, kun je je gelijk focussen op je zeilvakantie. Het genieten begint dus al op je eerste dag. Samen met de schipper en de andere gasten bepaal je de route. Is het je doel om wat extra zeilervaring op te doen, bespreek het met de schipper. Dat geldt ook voor "cultuursnuiven" of 's avonds lekker uit eten gaan en de bloemetjes buiten zetten. Samen bepaal je de vorm van je vakantie. De schipper kent de leuke plekjes, de restaurantjes en de beste plekken om te snorkelen of te barbecuen op het strand. En dat alles voor een redelijke prijs.
Yachtcharter Lemmer heeft zich samen met Nautisail (ons boekingskantoor) gespecialiseerd in meezeilvakanties op zeiljachten met ervaren schippers. YCL / NautiSail biedt u de mooiste, actieve zeilvakanties in Griekenland ook kunnen wij voor U vaarcursussen organiseren door een RYA instructeur

Waarom kies je voor YCL/ NautiSail voor Uw zeilvakantie met schipper in Griekenland?

 

  • Wij zijn aangesloten bij het Garantiefonds GGTO, dus veilig boeken.
  • Wij zijn dagelijks 24/7 te bereiken;
  • Wij hebben de beste zeiljachten met de beste schippers voor je geselecteerd; (indien U een zeilcurcus wenst beschikken wij over een RYA schipper)
  • Wij zijn zelf ervaren zeilers en kennen de unieke gebieden;
  • Wij adviseren je in de beste vliegverbindingen;
  • Wij bieden de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs;
  •  

Voor meer info s.v.p de plaatjes aanklikken :