+31653901714+31653901714[email protected]

Jachtcharter Holland

Charter een boot op de Hollandse wateren  bij Yachtcharter Lemmer

Verhuur van zeiljachten en motorjachten in Nederland

Jachtcharter Holland, (YCL ) bemiddelt sinds 1987 in de verhuur van particuliere zeil- en motorjachten, platbodems en jachten van andere chartermaatschappijen in Nederland. Onder andere in de gebieden Zeeland, IJsselmeer, Waddenzee en Friese Binnenmeren. Vanuit Lemmer verhuurt Yachtcharter Holland ook haar eigen Bavaria zeiljachten tot 50 voet in 3 verschillende jachthavens. Lemmer (onze basis) is een van de belangrijkste watersportlocaties van Friesland. Het sfeervolle stadsgezicht van Lemmer kenmerkt zich door grachten en grachten. Er zijn talloze gezellige restaurants en rustieke pubs. Het strand nodigt uit tot wandelen en ontspannen.

Ervaar het zeilen door schilderachtige landschappen

In Nederland kunt u met een van onze charterschepen schilderachtige landschappen, prachtige havens en steden ervaren, evenals de unieke Waddenzee-eilanden. Een zeiltocht in Nederland is altijd een geweldige ervaring. Op onze homepage vindt u reisverslagen en alles wat u moet weten over de uitrusting van onze charterschepen. Ervaringen van huurders  (klik a.u.b.). Het vaargebied van het IJsselmeer en Friesland biedt veel mogelijkheden voor het maken van uitstapjes. U kunt landinwaarts zeilen op meren en kanalen, en ontspannen varen over de meren. Uitstapjes naar de havens van de voormalige Zuiderzee behoren ook tot de mogelijkheden. Uiteraard is het IJsselmeer ook een ideaal vertrekpunt voor uitstapjes naar de Friese eilanden zoals bv.. Texel, Vlieland of Terschelling.

Vaart u liever op het Markermeer? Vanuit Lemmer gaat u in ongeveer 3 uur gewoon naar het Markermeer. Volendam en het eiland Marken met hun idyllische vissersdorpjes zouden interessant zijn. Marken is vanuit Volendam in een uur onder zeil te bereiken en de Hanzesteden Hoorn en Enkhuizen zijn vanuit Marken in ongeveer drie uur te bereiken. Na Amsterdam vaar je rond het eiland Marken en in vier uur ben je in een van de meest interessante hoofdsteden van Europa.

Een betrouwbare partner.

Jachtcharter Holland is een betrouwbare partner. Van Pantaenius – een van de grootste verzekeringsmaatschappijen in Duitsland – voeren wij het Pantaenius charterlogo. Het logo duidt op een duidelijk kwaliteitskenmerk voor chartermaatschappijen en staat voor de veiligheid van uw betaling. Deelnemende chartermaatschappijen worden jaarlijks door Pantaenius gecontroleerd op hun solvabiliteit en mogen alleen positief zijn. Let op het Panthaenius Charter-logo.

Yachtcharter Holland - Jachtcharter Holland
Basis Iselmar