Jachtverhuur Lemmer

 

Bent u in bezit van een jacht, maar bent u niet in de gelegenheid elk weekend te varen? Yachtcharter Lemmer biedt hiervoor de uitkomst. Wij kunnen bemiddelen om uw jacht te verhuren. Op dit moment bemiddelt Yachtcharter Lemmer voor ongeveer 80 jachten.

 

Waarom zou ik mijn jacht in de jachtverhuur plaatsen?

Er zijn enkele goede redenen te bedenken om te kiezen uw jacht te laten verhuren door Yachtcharter Lemmer. Ten eerste zijn eigenaren meestal niet in staat altijd op het water te vertoeven. Sommige mensen door tijdgebrek, anderen hebben geen er geen behoefte aan altijd op het water te zitten. In deze gevallen bevinden de jachten zich vaak ongebruikt in de haven, soms voor erg lange tijd. Bevindt u zich ook in deze situatie, dan heeft u op de momenten dat u niet op het water zit niets aan uw investering. Door uw jacht te plaatsen in jachtverhuur in Lemmer, kan de investering optimaal beter worden benut.

 

Waarom kiezen voor Yachtcharter Lemmer voor jachtverhuur?

Yachtcharter Lemmer kan u vele voordelen bieden die het gemakkelijk maken uw jacht in de verhuur te zetten. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de risico's die jachtverhuur met zich meebrengen, hoeft u niet te zoeken naar huurders en betaalt u geen advertentiekosten. Dit bespaart u een hoop tijd! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de rompslomp die verzekeringsmaatschappijen met zich meebrengen. Wanneer u kiest voor jachtverhuur in Lemmer bij Yachtcharter Lemmer, kunt u uw rendement van uw investering vergroten.

 

Alle voordelen van Yachtcharter Lemmer op een rijtje:

  • Yachtcharter Lemmer bemiddelt bij de huur en verhuur van goed verzorgde, werfgebouwde zeiljachten en motorjachten
  • Yachtcharter Lemmer zorgt voor inkomsten uit uw jacht
  • Yachtcharter Lemmer adverteert in het binnen- en buitenland en heeft een groot bestand van ervaren huurders
  • Yachtcharter Lemmer stelt de belangen van de verhuurder en diens relatie met de huurder voorop. Uw jacht wordt verhuurd vanuit uw eigen thuishaven.
  • Naar wens kunt u gewoon over uw eigen schip beschikken bij Yachtcharter Lemmer
  • De verhuurcontracten zijn opgesteld volgens de ANWB-norm voor pleziervaartuigen, met aanvullende condities.
  • Yachtcharter Lemmer brengt de huurder met u in contact. U bent zelf verantwoordelijk de huurder de vaareigenschappen van uw jacht bij te brengen.
  • Geen rompslomp met verzekeringen: Yachtcharter Lemmer kan u een scherp geprijsde verzekering aanbieden met verhuurdekking en zeer gunstige voowaarden.