Welkom op de website van Yachtcharter Lemmer Friesland IJsselmeer. Zeilboot, zeiljacht huren, o.a. Bavaria, Gib Sea en Beneteau.

Je wilt graag zeilen op de Friese meren, IJsselmeer of de Waddenzee?

Bij Yachtcharter Lemmer kunt U een zeiljacht huren:

Yachtcharter Lemmer biedt fijne en gebruiksvriendelijke jachten aan van het het merk Bavaria van 9 tot 15 meter, maar wij verhuren ook diverse andere merken in verschillende prijsklassen vanuit diverse havens in Nederland.
Onze vloot van bestaat  uit 30 Bavaria jachten, en met de particuliere jachten rondom het IJsselmeer bestaat de yachtcharter vloot uit ongeveer 80 zeiljachten. De zeiljachten vanuit Lemmer worden verhuurd vanuit 3 verschillende jachthavens. Iedere huurder krijgt op onze schepen een zeer uitgebreide uitleg over de boot en tevens  wordt er geoefend met de bediening van de zeilen, ook de laatste stand  van zaken betreffende het vaargebied met behulp van de recente vaarkaarten en pilots komen aan de orde! Vanaf de vertrekhavens bestaat de mogelijkheid tochten te ondernemen op de Friese meren of op het IJsselmeer bijvoorbeeld naar de schilderachtige vissersdorpjes van de vroegere Zuiderzee, ook de Randmeren, het Markermeer en de Waddenzee-West behoren tot de mogelijkheden. De verschillende yachtcharter-verhuur zeiljachten, zeilboten zijn bij ons direct online te boeken ook hebben wij regelmatig lastminute aanbiedingen, voor de vroege boekers geven wij een extra (vroeg)boekkorting. Mocht U vragen hebben dan kunt ons het beste een mailtje sturen, opbellen of het offerte aanvraag formulier op onze site invullen wij zullen deze binnen 24 uur beantwoorden.

Voor special deals kunt U ons het beste delen op Facebook U blijft dan altijd op de hoogte

 

Uw yachtcharter-zeilvakantie start op op vrijdag ca 18.00h en eindigt op vrijdagochtend, voor de weekend verhuur op zondagavond of maandagochtend, e.e.a afhankelijk van de huurperiode alle andere tijden in overleg en op aanvraag.

 

    Like YCL  op Facebook en blijf op de hoogte van alle AKTIES en AANBIEDINGEN  !!!!!

Contact Yachtcharter Lemmer Friesland Zeilboot huren :

Tel: +31 514 560375   (ma-vr 10-17.00h )

E-mail info@ycl.nl

Mobile (0031)(0)6 53901714

 

Crew-Yachtcharter:

Kantoor/ Haven:

Martin en Hiske Kaaks
Reinier Kaaks ( dagelijkse leiding)

Haven: (overdrachten)

Reinier (basis leider), Govert, Cor, Ernest,Jord, Hans,

 

Basis zeiljachten jachtcharter 4 sterren jachthaven Iselmar