Yachtcharter Friesland

 

U bent op zoek naar een Yachtcharter in Friesland? Dan bent u bij Yachtcharter Lemmer aan het juiste adres. Yachtcharter Lemmer biedt een groot aantal gebruiksvriendelijk jachten aan van het merk Bavaria in Friesland. Deze Bavaria jachten variëren tussen de 9 en 5 meter. Naast de gebruiksvriendelijke jachten van Bavaria, biedt Yachtcharter Lemmer ook diverse jachten aan van andere merken in Friesland. Deze jachten bevinden zich in verschillende prijsklassen vanuit diverse havens in Friesland en Nederland. Al met al beschikt Yachtcharter Lemmer over 30 Bavaria jachten en verhuurt Yachtcharter Lemmer ongeveer 80 particuliere zeiljachten in Friesland en omstreken.

 

Uitgebreide uitleg bij deze Yachtcharter in Friesland

Yachtcharter Lemmer beschikt over drie verschillende jachthavens. Daarvandaan worden de zeiljachten vanuit Lemmer verhuurd. Wanneer u een zeiljacht huurt in Friesland bij Yachtcharter Lemmer, krijgt u allereerst een zeer uitgebreide uitleg over het zeiljacht. Daarnaast wordt de bediening van de zeilen geoefend met u. Tevens nemen we het vaargebied met u door met de meest recente vaarkaarten.

 

Friesland is de plaats voor op het water

Friesland is dé plaats in Nederland om te varen. Ga de Friese meren op of het IJsselmeer. Hier vindt u onder andere schilderachtige visserdorpjes van de vroegere Zuiderzee. Er is echter nog veel meer! Te denken valt aan de Randmeren, het Markermeer en de Waddenzee. Is uw interesse gewekt? U kunt meteen uw gewenste zeiljacht of zeilboot online reserveren. Heeft u nog vragen over deze Yachtcharter in Friesland, schroom dan niet om contact op te nemen met Yachtcharter Lemmer. Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. U kunt uiteraard ook een mailtje sturen of telefonisch contact opnemen via het nummer (0514) 560375.