+31653901714+31653901714[email protected]

Myrto | Gib’Sea 442

Boot huren Griekenland ?  Gib’Sea 442 Athene Griekenland

U wilt een boot huren in Griekenland ? De Gib Sea-442 met de naam Myrto, te huur bij  Yachtcharter Lemmer , vaart onder Griekse vlag en heeft een Griekse charter licentie. Het bouwjaar van deze Gib Sea 442 is 1989. Het schip is geheel gerenoveerd in 2005. De Myrto is een wat ouder, zeer solide jacht. Het is goed onderhouden en in uitstekende staat. De boot heeft 4 hutten voor 8 personen en 2 kooien in de salon. De motor en de zeilen zijn nieuw en ook de bekleding. De Myrto biedt zo onbezorgd vaarplezier in de Griekse wateren. Voor dit schip is een goede ondersteuning aanwezig in de thuishaven Marina Kalamaki in Athene.

Er moeten ten alle tijden twee personen met een Vaarbewijs 2 aan boord zijn van de boot óf de schipper moet een verklaring afgeven dat er een tweede persoon aan boord is met voldoende vaarervaring. Deze tweede persoon moet minimaal 18 jaar zijn. Let op: Griekse autoriteiten zijn zeer streng wanner je vaarbewijs in Griekenland niet op orde is . Een vaarbewijs 2 staat gelijk aan een ICC for inland and coastal waters !

 • Ook verhuren wij vanaf Lefkas
 • De schipper en de co-schipper moeten een vaarbewijs hebben !

Algemene informatie

Zcode
ZB05
Bouwer
Gibert Marine
Model
Gib'Sea 442
Boot naam
Myrto
Bouwjaar
1989
Materiaal
GVK/kunststof
Onderhoud
2005
Masten
1
Personen
10
Watertank
600 Liter
Brandstoftank
200 Liter
Verwarming
dieselverwarming
Aantal toiletten
2
Toilet type
handmatig

Afmetingen

Lengte
13,20 Meter
Breedte
4,05 Meter
Diepgang boot
2 Meter
Stahoogte
2 Meter
Masthoogte
18 Meter

Technische Info

Motor aantal
1
Motor merk
Volvo Penta
Vermogen
55 pk
Brandstof
diesel
Voortstuwing
met schroefas
Schipper
bare-boat
De Gib Sea-442 met de naam Myrto, te huur bij YCL Yachtcharter, vaart onder Griekse vlag en heeft een Griekse charter licentie. Het bouwjaar van deze Gib Sea 442 is 1989. Het schip is geheel gerenoveerd in 2005. De Myrto is een wat ouder, zeer solide jacht. Het is goed onderhouden en in uitstekende staat. De boot heeft 4 hutten voor 8 personen en 2 kooien in de salon. De motor en de zeilen zijn nieuw en ook de bekleding. De Myrto biedt zo onbezorgd vaarplezier in de Griekse wateren. Voor dit schip is een goede ondersteuning aanwezig in de thuishaven Marina Kalamaki in Athene. De schipper en de co-schipper moeten een vaarbewijs hebben.

Prijzen

Prijs per week
€1.690,- tot €2.415,-

Vaargebied

Land
 • Griekenland
Vaargebieden
 • Egeïsche Zee
 • Middellandse Zee
 • Argolische golf
 • Cycladen
 • Golf van Egina
Haven
 • Athene

Beschikbaarheid

Week verhuur
ja
Dag verhuur
nee
Weekend verhuur
nee
Midweek verhuur
nee
Ligplaats verhuur
nee
Hutten verhuur
nee
Huisdieren
nee
Startdagen
 • zaterdag
 • flexibel

Extras

Schoonmaak75 EUR een keer per charter (verplicht)Reddingsvlotbij charterprijs inbegrepenGenua Ibij charterprijs inbegrepenAdministratiekosten45 EUR een keer per charter (verplicht)

Uitrusting

Technisch
220V landstroom aansluiting, accu, acculader, anker, ankerbak, ankerketting, ankerlier boeg - elektrische, hoofdschakelaar, startaccu, stopcontacten 220V, stromend water systeem, tweede anker, warm water systeem
Navigatie
autopilot, barometer, echolood, GPS (2x), havenhandboeken, kompas, logboek, navigatiegereedschap, NAVTEX, positielichten, radar, roerstandindicator, toerentalmeter, verrekijker, VHF-radio, visvinder, zeekaarten
Layout
achterkajuit (2x), boegcabine (2x), salon, stuurpositie buiten, toiletcabine (2x)
Ontspanning
cd, radio
Interieur
koelkast elektrisch, kookplaat gas, oven, servies, spoelbak, toilet handmatig (2x)