+31653901714+31653901714[email protected]

Windjager | Bénéteau Océanis 320

Zeilboot Windjager  Bénéteau Océanis 320

Boot in Lelystad huren voor Uw zeilvakantie in Nederland?  Deze Beneteau Oceanis 320 in Lelystad, te huur bij   Yachtcharter Lemmer zeilboot huren , heeft 2 royale slaaphutten. Kenmerkend voor het schip is de binnenruimte met stahoogte van 1,85. Deze Beneteau heeft een royale natte cel, veel bergruimte in de keuken, een ruime koelkast en een 2 pits kooktoestel met oven. Het schip is compleet uitgerust met navigatie buiten zoals GPS en een kaartplotter, stuurautomaat, een grootzeil met lazy bag en een rolgenua. De Beneteau Oceanis 320 is een fijne zeiler, betrouwbaar en solide bij harde wind. Het bouwjaar van deze Beneteau Oceanis 320 is 1988. Dit jacht is de afgelopen jaren waar nodig gerenoveerd. Het vaargebied zijn de binnenwateren, het IJsselmeer, Markermeer  Friesland en de Wadden (West).

Algemene informatie

Zcode
Z043
Bouwer
Bénéteau
Model
Bénéteau Océanis 320
Boot naam
Windjager
Bouwjaar
1988
Materiaal
GVK/kunststof
Masten
1
Personen
4
Watertank
150 Liter
Brandstoftank
50 Liter
Verwarming
elektrische verwarming
Aantal toiletten
1
Toilet type
toilet handmatig

Afmetingen

Lengte
9,60 Meter
Breedte
3,26 Meter
Diepgang boot
1,15 Meter
Stahoogte
1,85 Meter
Masthoogte
14 Meter

Technische Info

Motor aantal
1
Motor merk
Volvo Penta
Vermogen
19 pk
Brandstof
diesel
Voortstuwing
met schroefas
Schipper
bare-boat
Deze Beneteau Oceanis 320 in Lelystad, te huur bij Lemmer Yachtcharter , heeft 2 royale slaaphutten. Kenmerkend voor het schip is de binnenruimte met stahoogte van 1,85. Deze Beneteau heeft een royale natte cel, veel bergruimte in de keuken, een ruime koelkast en een 2 pits kooktoestel met oven. Het schip is compleet uitgerust met navigatie buiten zoals GPS en een kaartplotter, stuurautomaat, een grootzeil met lazy bag en een rolgenua. De Beneteau Oceanis 320 is een fijne zeiler, betrouwbaar en solide bij harde wind. Het bouwjaar van deze Beneteau Oceanis 320 is 1988. Dit jacht is de afgelopen jaren waar nodig gerenoveerd. De kussens en matrassen zijn in 2022 vernieuwd. Het vaargebied zijn de binnenwateren, het IJsselmeer en de Wadden (West).

Prijzen

Prijs per week
€625,- tot €890,-
Prijs per weekend
€375,- tot €535,-
Prijs per midweek
€350,- tot €490,-

Vaargebied

Land
  • Nederland
Vaargebieden
  • IJsselmeer/Markermeer
  • Randmeren
  • Nederlands Waddenzee west
Haven
  • Lelystad

Beschikbaarheid

Week verhuur
ja
Dag verhuur
nee
Weekend verhuur
ja
Midweek verhuur
ja
Ligplaats verhuur
nee
Hutten verhuur
nee
Huisdieren
nee
Startdagen
  • flexibel

Extras

Schoonmaak50 EUR een keer per charter (verplicht)Genua Ibij charterprijs inbegrepenGascilinder2,30 EUR/dag (verplicht)Administratiekosten45 EUR een keer per charter (verplicht)

Uitrusting

Technisch
voltmeter, stromend water systeem, stopcontacten 220V, startaccu, hoofdschakelaar, ankerlier boeg, ankerketting, ankerbak, anker, acculader, accu, 220V landstroom aansluiting
Navigatie
zeekaarten, windmeetinstrumenten, VHF-radio, verrekijker, toerentalmeter, positielichten, plotter, logboek, kompas, GPS (Handheld), echolood, barometer, autopilot (Simrad)
Layout
toiletcabine, stuurpositie buiten, salon, boegcabine, achterkajuit
Ontspanning
radio
Interieur
spoelbak, servies, oven, koelbox, toilet handmatig, kookplaat gas