+31653901714+31653901714[email protected]

Svenja | Bavaria 40-3

Zeiljacht huren IJsselmeer

Zeilboot  Svenja type  Bavaria 40-3 Lemmer

U zoekt zeiljacht IJsselmeer ? De  Bavaria 40-3  Svenja welke wij voor een Duits eigenaar bemiddelen is gebouwd in 2010. Met een lange kiel van 1,95 m en een rompbreedte van 3,99 m. de “Svenja” heeft zeer uitstekende  zeileigenschappen met het grote zeiloppervlak van het rolgrootzeil en Genua. Het interieur maakt indruk met zijn ruimtelijkheid en flair. De 3 hutten bieden een ruime slaapplaats voor 6 personen, in de salon is er de mogelijkheid om een ​​extra slaapplaats te gebruiken. De ruime kombuis en de salon bieden een gezellige sfeer. Aan boord zijn volop porseleinen borden, glazen, bestek en potten. Voor een comfortabele zeiltocht is dit jacht uitgerust met een boegschroef, een elektronische windmeter en een kleurenkaartplotter direct bij het roer. Het rolgrootzeil en de rolfok zijn eenvoudig en comfortabel te bedienen vanuit de stuurstand. Het vaargebied is de binnenwateren van Nederland inclusief IJsselmeer en Waddenzee. Noordzee op aanvraag.

De huurder zorgt voor de eindschoonmaak van het exterieur (dek en stuurstand). Als u de eindschoonmaak laat doen door de verhuurder is dit mogelijk tegen een vergoeding (zie verder). Houdt U er rekening mee dat voor het varen op de Waddenzee, de kustwateren en / of de Noordzee een extra borg van € 250,00 in rekening wordt gebracht. Een reddingsvlot kan op elk moment tegen betaling ter beschikking worden gesteld.

Dit  zeiljacht huren  in Lemmer, de supermarkten, restaurants en terrassen zijn 6 minuten lopen van de SVENJA  verwijderd!

 • Boegschroef.
 • 2 Stuurwielen.
 • Bij dit jacht is tevens een reddingsvlot voor 6 personen te huur.

Algemene informatie

Bouwer
Bavaria
Model
Bavaria 40-3
Boot naam
Svenja
Bouwjaar
2010
Materiaal
GVK/kunststof
Vlag
Duitsland
Personen
7
Watertank
360 Liter
Brandstoftank
210 Liter
Verwarming
dieselverwarming
Aantal toiletten
2
Toilet type
handmatig

Afmetingen

Lengte
12,35 Meter
Breedte
3,99 Meter
Diepgang boot
1,85 Meter

Technische Info

Motor aantal
1
Motor merk
Volvo Penta
Vermogen
28 pk
Brandstof
diesel
Schipper
bare-boat
Deze goed verzorgde Bavaria 40 in Lemmer, te huur bij Yachtcharter Lemmer, heeft als bouwjaar 2005. Het schip verkeert in perfecte staat en pas sinds 2012 in de verhuur daarvoor is de boot door de eigenaar prive gebruikt. Het zeiljacht heeft 3 ruime tweepersoons hutten en accommodatie voor 7 personen. Het schip heeft twee toiletten.Het vaargebied is het IJsselmeer en de Waddenzee -West. Bij dit jacht is tevens een reddingsvlot voor 7 personen te huur.

Prijzen

Prijs per week
€1.195,- tot €1.500,-
Prijs per weekend
€717,- tot €900,-
Prijs per midweek
€717,- tot €900,-

Vaargebied

Land
 • Nederland
Vaargebieden
 • IJsselmeer/Markermeer
 • Friesland
 • Nederlands Waddenzee west
Haven
 • Lemmer

Beschikbaarheid

Week verhuur
ja
Dag verhuur
nee
Weekend verhuur
ja
Midweek verhuur
ja
Ligplaats verhuur
nee
Hutten verhuur
nee
Huisdieren
nee
Startdagen
 • maandag
 • woensdag
 • donderdag
 • vrijdag
 • flexibel

Extras

Schoonmaak85 EUR (verplicht)Reddingsvlot65 EURGascilinder2,30 EUR/dag (verplicht)Administratiekosten45 EUR een keer per charter (verplicht)

Uitrusting

Technisch
220V landstroom aansluiting, acculader, anker, ankerketting, gereedschapskist, hoofdschakelaar, schroef - boegschroef, stopcontacten 220V, stromend water systeem, warm water systeem
Navigatie
barometer, echolood, GPS, havenhandboeken, kompas, logboek, navigatiegereedschap, plotter (Raymarine), positielichten, toerentalmeter, verrekijker, VHF-radio, windmeetinstrumenten, zeekaarten
Ontspanning
cd, radio
Interieur
koelkast elektrisch, kookplaat gas, oven, servies, toilet handmatig