+31653901714+31653901714[email protected]

Zeilboot huren IJsselmeer Friesland?

   Zeilboot huren

Je wilt graag een zeilboot huren op het IJsselmeer, Markermeer, Friesland of de Waddenzee ? Yachtcharter Lemmer zeilboot huren biedt U een ultieme zeilvakantie. Ook verhuren zeiljachten aan van het merk Bavaria . Tevens verhuren wij diverse andere merken in verschillende prijsklassen vanuit diverse havens in Nederland.

   Onze vloot

Onze vloot van bestaat  uit ca 30 Bavaria jachten. En met de particuliere jachten rondom het IJsselmeer bestaat de Yachtcharter vloot uit ongeveer 80 zeiljachten. De zeiljachten vanuit Lemmer worden verhuurd vanuit 2 verschillende jachthavens. Een zeilboot huren doe je bij Yachtcharter Lemmer voor een fijne vaarvakantie op het IJsselmeer en de Friese meren of de Waddenzee

   Haven

Ons kantoor met ontvangstruimte en onze verhuur vloot vindt U in jachthaven Sporthotel Iselmar. Ook kunt U vanuit deze haven kun U direct starten met Uw vaarvakantie.

   Sportfaciliteiten

Tevens kunt U vanuit onze haven diverse sporten beoefenen. Wij bieden oa. gebruik zwembad, fitness, squash, Stand Up Paddle (sup), bowling en ook fietsverhuur vraag naar de mogelijkheden op ons kantoor! Het gebruik van Uw ligplaats en parkeerplaats voor de boot is tijdens de huurperiode gratis bij Jachthaven Iselmar.  Zeil cursussen bij het zeilboot huren  behoort ook tot de mogelijkheden. ( Tevens kunnen wij  in de winter  U RYA praktische zeilcursussen op Lanzarote aanbieden )

   Aanbiedingen, prijzen, zeilboot huren

De verschillende zeilboten en motorboten zijn bij ons direct online te boeken. Maar ook hebben wij regelmatig Lastminute aanbiedingen. Ook voor de vroege boekers geven wij een extra (vroeg)boekkorting. Mocht U vragen hebben dan kunt ons het beste een mailtje sturen. Maar ook  opbellen, mailen  of het offerte aanvraag formulier op onze site invullen om een zeilboot huren is mogelijk wij zullen deze binnen 24 uur beantwoorden. Voor special deals betreffende een zeiljacht huren kunt U ons het beste volgen op Facebook U blijft dan altijd op de hoogte.

Uw Yachtcharter-zeilvakantie start op op vrijdag ca. 18.00h en eindigt op vrijdagochtend. Afhankelijk van de huurperiode zijn andere tijden in overleg en op aanvraag mogelijk.

Crew-Yachtcharter Lemmer: Kantoor/ Haven: Martin en Hiske Kaaks Reinier Kaaks ( dagelijkse leiding)

Haven: (overdrachten) Reinier (Basis leider), Ernest, Martin, Norbert. TEL : +31 653901714

Basis  “Iselmar”  vertrekhaven  Vloot Yachtcharter Lemmer en Kantoor.

zeilboot huren - Zeilboot huren IJsselmeer Friesland?

Onze vloot en kantoor

 

Wij bieden U hier een compleet pakket sport beoefening met o.a tennis, bowling, zwembad, fitness, SUP, fietsverhuur en meer vraag naar de mogelijkheden.