+31653901714+31653901714[email protected]

Zeilboot huren Lemmer.

Lemsterland  is het land om Lemmer 

Lemmer

Lemmer is de hoofdplaats van deze Zuid-Friese gemeente en is  zowel over water als over de weg de zuidelijke invalspoort van de provincie Friesland te bereiken.  

Het is een waterrijk gebied met bekende meren als het IJsselmeer, Tjeukemeer en de Groote Brekken. Deze meren zijn geschikt voor alle vormen van waterrecreatie en hengelsport en daarmee is Lemsterland uniek in Nederland. De watersportactiviteiten, van de bouw en verhuur van de kleinste visbootjes tot grote zeewaardige jachten, zijn geconcentreerd in Lemmer

Lemmer is een oud vissersplaatje in de provincie Friesland en een schitterende uitvalsbasis voor een zeilvakantie. Door de ligging aan het IJsselmeer en de Friese meren  komen er veel watersporters naar Lemmer. Er zijn dan ook mogelijkheden genoeg om in Lemmer een zeilboot te huren.

De aantrekkelijkheid van Lemsterland wordt vergroot door de aangrenzende boscomplexen bij Gaasterland en het  Kuinderbos. Er zijn fietspaden op en langs oude en nieuwe zeedijken naar Urk en Kuinre. Er zijn E-fietsen te huur op onze Basis Iselmar !  Ook een mooie fietsroute is naar  het schitterende vestingstadje Sloten (een van de Friese Elfsteden). Tevens is   Joure met zijn subtropisch zwem- en kuurparadijs interessant. Of  toch richting Noordoostpolder fietsen ? Deze polder op de bodem van de voormalige Zuiderzee viel droog in september 1942. En dat  mede dankzij het elektrische Bumagemaal bij Lemmer. Ook aan de IJsselmeer zijde vindt U het bekende Wouda gemaal. Dit is het grootste stoomgemaal, dat ooit ter wereld is gebouwd. Het wordt nog steeds gemiddeld een keer per jaar gebruikt om de waterstand in Friesland te regelen bij droge of natte perioden. En is  te bezichtigen voor het Publiek op loopafstand van onze Basis Islmar !

Zeilboot of motorboot huren Lemmer :

Enrico

Bavaria 35/3
Met 3 tweepersoons hutten is er voldoende privacy voor de slapers. Daarnaast zijn er nog 2 slaapplaatsen in de salon, met een compleet ingerichte radio, cd, Usb en raymarine navigatieapparatuur .is dit een ideaal zeiljacht om een langere tocht te maken. Voor het bedieningsgemak is de boot tevens uitgerust met boegschroef , autopilot en een elektrische ankerlier.Haven van vertrek is 4 sterren Jachthaven Iselmar men kan op de haven gebruik maken van wireless internet via Hot Spots van KPN .

Diadema

Bavaria 34/3 Cruiser
Haven van vertrek is 4 sterren Jachthaven Iselmar men kan op de haven gebruik maken van wireless internet via Hot Spots van KPN .Aan de hotelzijde van de jachthaven bevinden zich de luxe sanitaire voorzieningen en de wasserette. Beiden zijn voorzien van gemak, comfort en zijn smaakvol vormgegeven. Speciaal voor havengasten heeft Iselmar havenbar de Mermaid. Gedurende de zomermaanden is tijdens het weekend de havenbar geopend. Op zaterdagavond is er regelmatig live muziek ,verder is toegang tot het zwembad (29°C) met sauna, Turks stoombad en whirlpool mogelijk .Direct aan het water gelegen bevindt zich het serre-restaurant met een schitterend uitzicht over de Jachthaven .De keukenbrigade van Iselmar kookt met een Frans mediterraan accent en biedt in de maritieme sfeer voor ieder wat wils. Uw auto kunt U gratis veilig parkeren voor de boot .Deze Bavaria zeilboot huren bij Yachtcharter Lemmer Friesland IJsselmeer voor een mooie zeilvakantie in Nederland.

Allegra

Bavaria 37-3 Cruiser
De Bavaria 37 cruiser wordt gekenmerkt door de zeer ruime kuip met dubbele besturing, prachtige raampartijen in de opbouw en een verbluffende binnenruimte. Daarnaast zijn er nog 2 slaapplaatsen in de salon. Dit jacht heeft radio, cd, mp3 en Garmin navigatieapparatuur. Deze Bavaria is een ideaal zeiljacht om langere tochten te maken. Voor het bedieningsgemak is de boot uitgerust met een boegschroef, autopilot en een elektrische ankerlier.

Frij

Bavaria 38 Cruiser
De Frij is een Bavaria 38 Cruiser met een ruime kuip met handige bedieningselementen. Binnen beschikt de Frij over 2 slaaphutten. (Eigenaarsvariant) In de salon kunnen tevens twee slaapplaatsen worden gebruikt. Globaal heeft deze boot 6+(1) slaapplaatsen, maar dan optimaal Voor 4 personen of 2 volwassenen met 3 kinderen en 1 hond. Dit zeiljacht heeft een tv (beperkt – te gebruiken via WiFi), een radio met CD/Bluetooth en een Raymarine navigatieapparaat/plotter met stuurautomaat. Ook is er een marifoon/AIS/SEE geïnstalleerd. Dit zeiljacht is ideaal voor langere tochten in de omgeving van het IJsselmeer en de Waddenmeren. Ook de geringe diepgang van 1650 mm is ideaal om veel delen van Fryslân te kunnen bereiken. Tevens beschikt deze zeilboot over een elektrisch uitschuifbaar zwemplatform met zwemtrap. Complete luifel (nieuw 2022) boven de bestuurderscabine