Zeilboot huren

 

Als een zeilboot huren wilt, bent u bij Yachtcharter Lemmer aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreide vloot, zodat wij u de zeilboot kunnen aanbieden die aan al uw wensen voldoet. In het linkermenu vindt u een overzicht aan van alle zeilboten die wij in onze vloot hebben en bij Yachtcharter Lemmer kunt huren. Wanneer u meer informatie wilt over de zeilboten, klikt u een van de zeilboten aan. Wilt u graag een overzicht van de zeilboten met afbeelding, kunt u terecht bij het overzicht zeilvloot

 

Zeilboot huren: online reserveren

Wanneer u direct een zeilboot huren wilt, kunt u online reserveren bij Yachtcharter Lemmer! Een zeilboot huren is voor de meeste mensen niet een dagelijkse bezigheid. Wanneer u graag persoonlijk advies wilt ontvangen, verzoeken wij u persoonlijk contact met ons te zoeken. Wij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden, zodat u onbezorgd bij Yachtcharter Lemmer een zeilboot kunt huren. Wilt u graag een offerte aanvragen, dan is dit ook aan te vragen op onze website. Na uw aanvraag zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van een passend antwoord!

 

Uitgebreide zeilboot vloot

Yachtcharter Lemmer beschikt over een uitgebreide vloot, zodat wij u altijd een zeilboot aan kunnen bieden die aan al uw eisen en wensen voldoet. Zo beschikken wij over ondere andere Bavaria, Gouwzee en Gib Sea zeilboten. Tevens is het mogelijk een zeilboot te huren met een schipper aan boord. Uitermate geschikt als u liever niet zelf wilt zeilen, maar toch wilt genieten op het water! Heeft u nog wensen, maar weet u niet of dit mogelijk is bij Yachtcharter Lemmer? Neem dan contact met ons op, en wij zullen proberen zoveel mogelijk aan uw wensen te kunnen voldoen!