Zeiljacht huren Markermeer

 

Monnickendam

 

Indien  u op zaterdagmiddag door het stadshart van Monnickendam struint, echoot een eeuwenoud klokgelui tussen de  diverse monumentale panden. Ieder zaterdag bespeelt de beiaard het oudste nog bespeelbare carillon van Nederland. Monnickendam heeft een beschermd stadsgezicht. Het is zo’n typisch antiek Hollands stadje met kleine steegjes, visrokerijen in de haven en Klippers en Tjalken aan de kade.

Vaartochten met de Barracuda2

In of vanuit Monnickendam, kunt u het nodige ondernemen,wij hebben ter plekke een schipper voor een dagtocht naar bv. vollendam of edam Ook heeft het stadje heeft een aantal jachthavens van waaruit u kunt uitvaren naar het schiereiland Marken met zijn houten huizen op werven of palen en de vele ophaalbruggen. Katwoude, beroemd om zijn kaasboerderijen is ook een idee. Of u kiest voor het ruime sop van het Markermeer, het IJsselmeer en de Waddenzee, wij verhuren diverse jachten vanuit deze stad 

Het achterland van Monnickendam

Het achterland van Monnickendam bestaat uit uitgestrekte weilanden met kleine dorpjes en pittoreske boerderijen. Dit maakt de omgeving een mooie setting voor een fietst,- of wandeltocht. Broek in Waterland is een aanrader. Het beschermde dorpsgezicht vol houten Broeker huizen is uniek in Nederland. Omdat het dorp veel kunstenaars huisvest, zijn er ook veel galerijen te vinden. Binnen een kwartier zit u in het stadshart van Amsterdam.,vanuit de jachthaven is er een prima bus verbinding! 

 

Actueel overzicht jachten in Monnickendam/Volendam :

 

Zeiljacht huren Monnickendam 

 

Zeiljachthuren Volendam

 

Zeiljacht huren met schipper

 

 Zie ook :

 Zeiljacht huren Enkhuizen

 Zeiljacht huren Lelystad