Zeiljacht huren

 

Graag een zeiljacht huren? Yachtcharter Lemmer biedt een groot aanbod zeiljachten  aan, waaronder Bavaria, Gouwzee en Gib Sea zeiljachten. Hierdoor bieden wij voor elk gewenst formaat en faciliteiten een passende oplossing. De te huren zeiljachten van Bavaria zijn fijne en gebruiksvriendelijke zeiljachten. Deze zeiljachten hebben een formaat van 9 t/m 15 meter. Yachtcharter Lemmer verhuurt echter ook andere zeiljachten, uit verschillende prijsklassen en verschillende locaties. Yachtcharter Lemmer beschikt over 30 Bavaria zeiljachten, en 80 overige particuliere zeiljachten.

 

Een groot vaargebied

Als u een zeiljacht huren gaat bij Yachtcharter Lemmer, kunt u optimaal profiteren van onze prachtige ligging. Yachtcharter Lemmer is gelegen in Lemmer, waardoor u direct toegang heeft tot het IJsselmeer. Het IJsselmeer beschikt over een oppervlakte van 1100 km², waarmee het het grootste meer van Nederland is. Dit meer is uitermate geschikt voor de meer ervaren zeiler. Tevens zijn er vele bezienswaardigheden voor de bemanning, wat het IJsselmeer maakt tot een prachtig en uitdagend zeilgebied als u een zeiljacht huren gaat!

 

Zeiljacht huren? Direct online reserveren!

Bij Yachtcharter Lemmer is er de mogelijkheid om uw zeiljacht direct online te reserveren. Dit kan middels ons Online reserverings applicatie op deze website. Reserveert u liever telefonisch, is dit natuurlijk ook mogelijk! Mocht u nog vragen hebben over het huren van een zeiljacht, schroom dan niet contact op te nemen met Yachtcharter Lemmer. Wij staan u graag te woord en willen u graag helpen met het beantwoorden van al uw vragen, zodat u geheel zonder zorgen bij ons een zeiljacht huren kunt!