Heeft U wel eens overwogen om uw jacht te verhuren?

 

Yachtcharter Lemmer bemiddelt bij de verhuur van uw jacht.

 

  1. De meeste eigenaren van zeiljachten kunnen helaas niet altijd op het water vertoeven. Hun vaartuigen liggen dan (voor soms lange perioden) ongebruikt in de haven. Als een investering waar op dat moment niemand iets aan heeft. Is een van die boten van U?

 

  • Uw jacht kost veel geld. U heeft misschien wel eens met het idee gespeeld om uw jacht te verhuren en zo de kosten te drukken. Gezien de risico's, de zoektocht naar huurders, de advertentiekosten, de telefoontjes en de rompslomp met verzekeringsmaatschappijen heeft u die gedachte snel laten varen.

 

  • U ziet Uw jacht als investering en U wilt Uw rendement verhogen.

 

Yachtcharter Lemmer biedt uitkomst. Wij bemiddelen bij de huur en verhuur van goed verzorgde, werfgebouwde zeil- en motorjachten.

Yachtcharter Lemmer zorgt voor inkomsten uit Uw jacht.

Yachtcharter Lemmer adverteert in het binnen- en buitenland en heeft een groot bestand van ervaren huurders.

Yachtcharter Lemmer stelt de belangen van de verhuurder en diens relatie met de huurder voorop. Uw jacht wordt verhuurd vanuit Uw eigen thuishaven. U kunt naar wens gewoon over Uw schip beschikken.

De verhuurcontracten zijn opgesteld volgens de ANWB-norm voor pleziervaartuigen, met aanvullende condities.

Yachtcharter Lemmer brengt de huurder direct met U in contact. U maakt de huurder zelf wegwijs in het gebruik en de vaareigenschappen van uw jacht.

Yachtcharter Lemmer kan voor een scherp geprijsde verzekering zorgen met verhuurdekking en met zeer gunstige voorwaarden

Yachtcharter Lemmer heeft voor de genen die geen tijd hebben voor de in -uitgaven en schooonmaak werkzaamheden bij verhuur  een samenwerking met 3 A beheer die voor Uw jacht geheel beheren, vraag naar de mogelijkheden !