+31653901714+31653901714[email protected]

Bootverhuur Warns Stavoren

Bootverhuur in Warns of Stavoren

Overzicht huurjachten botenverhuur Friesland

U zoekt bootverhuur in Warns of Stavoren ? Warns is gelegen aan de scheepvaartweg Johan Friso kanaal. Naar Stavoren vanuit de jachthaven in Warns is het ca.  3 km varen naar het IJsselmeer over dit kanaal richting West, indien U op de Friese meren wilt zeilen is het ca 5 km varen naar de Fluessen en het Heegermeer. Kortom Warns is een ideale uitvalsbasis voor zowel IJsselmeer als vaartochten door Friesland, het Friese meren gebied !

Veel zeilers doen het rondje Warns-Stavoren- Enkhuizen-Lemmer- dan door de kanalen en via het Princes Margriet kanaal en de Friese meren weer terug naar de Basis in Warns. Eventueel als U wat meer tijd heeft kan ook nog Sneek aangedaan worden en dan via IJlst  naar Warns terug. Deze route kan in ca. 1 week worden gevaren. Hebt U echter maar een weekend geboekt dan zou U bv Alleen Enkhuizen kunnen aan doen of de andere richting uit Sneek.

Voor bootverhuur Warns of Stavoren vraag naar de mogelijkheden of vraag een offerte aan !

Yachtcharter Lemmer verhuurd diverse zeilboten vanuit Warns. (ook motorboten)

Het bekende “vrouwtje van Stavoren” te vinden in de buitenhaven.

DSC02629 - Lime Cay | Bavaria 35 Holiday

Overzicht van de jachten met vertrekhaven Warns :

 

Friendship

Vri-Jon Contessa 40
Deze Vri Jon Contessa 40 naam Friendship in Warns heeft als bouwjaar 1997. Het schip is in perfecte staat van onderhoud met veel moderne apparatuur aan boord. Dit jacht is onder andere uitgerust met een boegschroef en hekschroef. Door de rompvorm heeft het schip veel binnenruimte. De riante hut in het voorschip heeft een tweepersoons bed. De achterkajuit is uitgevoerd met een royaal vrijstaand tweepersoonsbed. Bij de achterhut bevindt zich een toilet met wastafel en de douche. De dinette is om te bouwen tot een dubbel bed. Deze Vri Jon Contessa 40 heeft slaapplaatsen voor 6 personen. De Vri Jon Contessa is een bijzonder luxe motorjacht met zeer veel comfort. Het vaargebied van het schip zijn de binnenwateren Nederland inclusief het IJsselmeer.

Flextime

Contest 28
Deze klassieke, zeer degelijke Contest 28 in Stavoren is in 1970 gebouwd door de jachtwerf Conyplex in Medemblik. Het schip is de afgelopen jaren waar nodig grondig gerenoveerd en is in zeer goede staat. Dit jacht kunt u huren via Yachtcharter Lemmer, en is door zijn diepgang van 1,60 meter uitermate geschikt voor het Markermeer en het IJsselmeer. Deze zeilboot heeft een ruime kuip en is uitgerust met een grootzeil en een rolgenua. Dit zeiljacht heeft een voorhut met een dubbel bed, 2 slaapplaatsen in de salon en een hondekooi. Er is accommodatie voor 4 personen. Verder heeft deze zeilboot een zuinige dieselmotor van 16 pk. Het vaargebied zijn de binnenwateren Nederland incl. het Markermeer en het IJsselmeer.

Lime Cay

Bavaria 35 Holiday
Deze klassieke Bavaria 35 Holiday in Stavoren, te huur bij YCL yachtcharter, heeft als bouwjaar 1998. Deze zeewaardige en zeer goed onderhouden Bavaria 35 Holiday heeft 3 slaaphutten en is geschikt voor stellen maar ook voor gezinnen met kinderen of een groep vrienden. Dit jacht beschikt over alle moderne navigatieapparatuur en veiligheidseisen zoals GPS, kaartplotter, marifoon, stuurautomaat, 6 automatische reddingsvesten, lifelines, vuurwerk etc. Deze Bavaria is uitgerust met een rolgrootzeil en een rolgenua. Vertrekhaven is Marina Stavoren binnen. Het vaargebied is het Markermeer, het IJsselmeer waar u pittoreske 'Oud Hollandse' havens en dorpjes kunt bezoeken en de Waddenzee (West). Deze Bavaria is een ideaal zeiljacht om langere tochten te maken. Voor het bedieningsgemak is de boot uitgerust met een elektrische ankerlier. Bij deze Bavaria 35 Holiday is een bijboot met buitenboordmotor te huur.