+31653901714+31653901714[email protected]

Zeilbootverhuur Friesland.

Zeilboot huren in Friesland ?

Wij verhuren vanuit diverse Friese haven Zeilboten en Motorboten

Yachtcharter Lemmer verhuurt eigen en privé zeilboten van 7 tot 15 meter vanuit verschillende plaatsen in Friesland. Bent u op zoek naar rust en ruimte? Dan is Friesland Uw ultieme bestemming. Omdat je op een geweldige manier kunt genieten van Friesland, de mooiste provincie van Nederland. Hier ervaar je de provincie van de elf steden en de beroemde schaatsen ‘Elfstedentocht’, van water, Wadden eilanden. Al onze zeilboten zijn geschikt en uitgerust voor IJsselmeer Waddenzee en de Friese meren, Noordzee is op aanvraag.

Zeiltochten in Friesland

Vanaf onze vertrekhavens bestaat de mogelijkheid om tochten te maken met Uw zeilboot of motorboot  op de Friese meren of op het IJsselmeer. U kunt bijvoorbeeld naar schilderachtige vissersdorpjes van de vroegere Zuiderzee, de Randmeren, het Markermeer en de Waddenzee-West gaan. 

Online boeken

U kunt uw favoriete zeiljacht direct op onze website boeken. Wij hebben regelmatig lastminute aanbiedingen en voor de vroegere zeilboot  boekers geven wij een extra (vroeg) boekkorting. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd even het contactformulier invullen of  even bellen naar +31 653901714

Voor een actueel overzicht van  zeilboot  en motorboten welke wij in Friesland op de verschillende plaatsen verhuren:

Flextime

Contest 28
Deze klassieke, zeer degelijke Contest 28 in Stavoren is in 1970 gebouwd door de jachtwerf Conyplex in Medemblik. Het schip is de afgelopen jaren waar nodig grondig gerenoveerd en is in zeer goede staat. Dit jacht kunt u huren via Yachtcharter Lemmer, en is door zijn diepgang van 1,60 meter uitermate geschikt voor het Markermeer en het IJsselmeer. Deze zeilboot heeft een ruime kuip en is uitgerust met een grootzeil en een rolgenua. Dit zeiljacht heeft een voorhut met een dubbel bed, 2 slaapplaatsen in de salon en een hondekooi. Er is accommodatie voor 4 personen. Verder heeft deze zeilboot een zuinige dieselmotor van 16 pk. Het vaargebied zijn de binnenwateren Nederland incl. het Markermeer en het IJsselmeer.

Lime Cay

Bavaria 35 Holiday
Deze klassieke Bavaria 35 Holiday in Stavoren, te huur bij YCL yachtcharter, heeft als bouwjaar 1998. Deze zeewaardige en zeer goed onderhouden Bavaria 35 Holiday heeft 3 slaaphutten en is geschikt voor stellen maar ook voor gezinnen met kinderen of een groep vrienden. Dit jacht beschikt over alle moderne navigatieapparatuur en veiligheidseisen zoals GPS, kaartplotter, marifoon, stuurautomaat, 6 automatische reddingsvesten, lifelines, vuurwerk etc. Deze Bavaria is uitgerust met een rolgrootzeil en een rolgenua. Vertrekhaven is Marina Stavoren binnen. Het vaargebied is het Markermeer, het IJsselmeer waar u pittoreske 'Oud Hollandse' havens en dorpjes kunt bezoeken en de Waddenzee (West). Deze Bavaria is een ideaal zeiljacht om langere tochten te maken. Voor het bedieningsgemak is de boot uitgerust met een elektrische ankerlier. Bij deze Bavaria 35 Holiday is een bijboot met buitenboordmotor te huur.

Friendship

Vri-Jon Contessa 40
Deze Vri Jon Contessa 40 naam Friendship in Warns heeft als bouwjaar 1997. Het schip is in perfecte staat van onderhoud met veel moderne apparatuur aan boord. Dit jacht is onder andere uitgerust met een boegschroef en hekschroef. Door de rompvorm heeft het schip veel binnenruimte. De riante hut in het voorschip heeft een tweepersoons bed. De achterkajuit is uitgevoerd met een royaal vrijstaand tweepersoonsbed. Bij de achterhut bevindt zich een toilet met wastafel en de douche. De dinette is om te bouwen tot een dubbel bed. Deze Vri Jon Contessa 40 heeft slaapplaatsen voor 6 personen. De Vri Jon Contessa is een bijzonder luxe motorjacht met zeer veel comfort. Het vaargebied van het schip zijn de binnenwateren Nederland inclusief het IJsselmeer.

Shadow

Bavaria 37 Cruiser
Bij deze Bavaria 37 Cruiser is een 6 persoons reddingsvlot standaard aan boord. Het vaargebied zijn de binnenwateren van Nederland inclusief het IJsselmeer en Wadden. Noordzee en Oostzee op afspraak. Een vaarbewijs en een marifooncertificaat zijn bij dit schip verplicht.

Biscaya

Bavaria 36/3 Cruiser
Er is tevens een gennaker aan boord. Het schip heeft een kurkdek, boegschroef en een klapschroef. Bij deze Bavaria 36 Cruiser is een 6 persoons reddingsvlot te huur. Het vaargebied zijn de binnenwateren van Nederland inclusief het IJsselmeer en Wadden. Noordzee en Oostzee op afspraak

 

BOOTVLAGGEN 60X40 klein - Michelle | Vri-Jon Contessa 11.40