+31653901714+31653901714[email protected]

Charter basis-havenkantoor Iselmar

Zeilboot verhuur Lemmer Friesland.

Adressen YCL, en route in de haven naar ons kantoor.

Postadres:

Postbus 187

8530 AD Lemmer

Havenkantoor : Plattedijk 16b  Lemmer  (zie route )

0514-560375 mobile 0653901714 fax 0514560367

www.yachtcharterlemmer.nl

Mail : [email protected]

route%20haven - Charter basis-havenkantoor  Iselmar
kantoor%20basis%20Iselmar - Charter basis-havenkantoor  Iselmar
Kantoor Lemmer Plattedijk 16 Lemmer  

 Basis Yachtcharter Lemmer Iselmar

Basis Yachtcharter Lemmer zeiljacht verhuur , Iselmar  biedt een breed scala aan faciliteiten en biedt een uitstekende uitvalsbasis voor elke watersportliefhebber. Zo bieden wij o.a. aan broodjesservice, fietsenverhuur ook elektrisch, fitness ,een subtropisch zwembad met sauna een speelplaats voor de kids 4 sterren sanitair een parkeerplaats voor Uw auto  en een een restaurant is tevens aanwezig op het haven terrein. Ons  kantoor bevindt zich op het haven terrein.

  • Tevens verhuur van SUP is een afkorting van Stand Up Paddle, dit betekent eigenlijk  staand peddelen. De paddle boards  lenen zich dan ook perfect voor een heerlijk dagje suppen. 
  • Restaurant, direct aan het water gelegen bevindt zich het serre restaurant met een schitterend uitzicht over de jachthaven. ’s Morgens kunt u er terecht voor ons uitgebreide ontbijtbuffet, tijdens de middag kunt u een keuze maken van de lunchkaart, aangevuld met onze à la carte menukaart die ook ’s avonds wordt gepresenteerd.

  • Bowlen is niet alleen een prima sport, maar ook het idee voor een gezellig avondje uit. Bowlen is geschikt voor jong en oud!

  • Als gast van Yachtcharter Lemmer  heeft u vrij toegang tot het zwembad met whirlpools, sauna en Turks stoombad. Het zwembad is van alle gemakken voorzien.

  • Solarium Uw zomertint behouden of juist een gezond bruin kleurtje opdoen?

  • Tafeltennis

  • Fitnessruimte

Onze jachten in de haven: